ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
Ξηροί καρποί, όπως κάσιους, καρύδια κ.α.

ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νιασίνη (βιταμίνη Β3), η οποία συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

ΑΜΥΓΔΑΛΑ
Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες και φυτοστερόλες.

ΚΑΣΙΟΥΣ(ΨΗΜΕΝΑ, ΩΜΑ)
Πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ(ΩΜΑ, ΨΗΜΕΝΑ) Είναι πηγή μαγγανίου

ΚΑΡΥΔΙΑ ΦΛΟΙΟΥ
Από τις πλουσιότερες πηγές ωμέγα 3 και ωμέγα 6

ΑΡΑΠΙΚΟ

ΑΡΑΠΙΚΟ ΦΛΟΙΟΥ

ΠΙΝΑΤΣ
Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β3

ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ
Είναι πηγή φυτικών πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Περιέχουν πολλές φυτικές ίνες.

ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ

ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ

ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΑΦΡΑΤΟ

ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΣΑΛΕ

ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΚΟΚΑΝ